Kapperssalon Salon Nexx

Kapperssalon Salon Nexx

In het hartje van Gentbrugge, vlakbij het kliniek bevindt zich het tijdloze en exclusieve kapperssalon genaamd Salon Nexx.

Het hedendaags salon is gloednieuw ingericht, eigentijds, trendy, gastvrij, sfeervol, intiem en heeft een ziel voor al zijn klanten. Een salon waar iedere klant belangrijk is.

Deborah (Debby) Cardon, een Hairstyliste met een vaardigheid&perfectie van meer dan 25 jaar ! evenals een 22 jaar trouwe medewerkster van een gerenommeerd! Kapsalon in het Gentse, tevens Londens geschoold, heeft nu een eigen zaak gerealiseerd. Zij zal de zaak vanaf nu als "draaiende schijf" tesamen met een enthousiast team... met dezelfde perfectie, technische kennis, maar vooral met een ruime inzet naar al haar trouw cliënteel, waar evenzeer! nieuwe klanten steeds welkom zijn, en met een nieuwe naam, Salon Nexx.

"Permanent volg ik voortdurend bijkomende opleidingen in binnen- en buitenland om de nieuwe trends op te volgen, dit blijft een traditie en bakermat om up-to-date! te blijven als Hairstyliste."

"Jullie mogen van onszelf dan ook een innovatie verwachten op allerlei vlakken passend in dit nieuwe hoofdstuk om deze succesweg verder te zetten."